1. Uděluji tímto souhlas společnosti ABPLAST s.r.o., se sídlem č.p. 421, 569 56 Čistá, IČ: 27531813, aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) a s účinností od 25. 5. 2018 s nařízením (EU) 2016/679 zpracovávala tyto mé osobní údaje: 

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail 
  • telefonní číslo
  • adresu

2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo, e-mail, adresu je nutné zpracovat za účelem vyřízení servisního požadavku. Tyto údaje budou správcem zpracovány po dobu 5 let. Osobní údaje uživatelů jsou uchovávány na serverech, které se nachází na území České republiky, která je členem Evropské Unie. Data nejsou uložena mimo Evropskou Unii.

3. S výše uvedeným zpracováním uděluji svůj výslovný souhlas.  Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním dopisu na kontaktní údaje společnosti, nebo emailu info@abplast.cz

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které v současné době společnost využívá, i které v současné době nevyužívá.

5. Prosíme vezměte  na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Jana Hauptová logo-small

Potřebujete poradit? Jana Hauptová

+420 604 482 278 (Po - Pá: 8 - 16 hod.)

obchod@abplast.cz

Máte dotaz? Zeptejte se nás. Vyplňte níže uvedený formulář a my to zařídíme.

*
*

Zasláním formuláře souhlasíte s uchováváním osobních údajů v souladu s ustanovením § 5, odst. 2 zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlasíte s tím, aby Vaše osobní údaje, které tímto poskytujete společnosti A s.r.o. , byly zpracovány a vedeny v elektronické databázi, pouze pro účely výběrových řízení a maximálně po dobu 1 roku. Souhlas může být kdykoliv písemně nebo elektronicky odvolán.



Zasláním formuláře souhlasíte s uchováváním osobních údajů v souladu s ustanovením § 5, odst. 2 zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Souhlasíte s tím, aby Vaše osobní údaje, které tímto poskytujete společnosti A s.r.o. , byly zpracovány a vedeny v elektronické databázi pro účely ententyky.